• Provera vernosti partnera, preljuba
    Provera vernosti partnera, preljuba
  • Istraga i otkrivanje neverstva
    Istraga i otkrivanje neverstva

Provera vernosti partnera

Istraga i otkrivanje neverstva

Da li me vara ? Pitanje je koje muči puno osoba, ali ne mora da bude tako. Ako imate sumnju da vas partner vara, obratite nam se sa punim poverenjem.

Detektivi detektivske agencije Seguridad specijalizovani su za otkrivanje i dokazivanje neverstva, bračne preljube i predbračnih istraga partnera.

Prije preduzimanja konkretnih koraka i iznošenja optužbi, važno je potpuno se uveriti da li se radi o prevari bračnog partnera ili o jednostavnom nesporazumu. Vaše sumnje da li vas vara ili ne dokazujemo činjenicama. Dobićete tačne podatke i dokaze, fotografije, video snimke i druge dokaze u skladu sa dogovorom.

Provera vernosti partnera

Prilikom provere vernosti partnera Detektivska agensija Seguridad se postavlja krajnje profesionalno na taj način što klijentu dajemo garanciju o diskretnosti klijenta, lica koje se proverava i rezultata istrage. Takve informacije su maksimalno zaštićene, nekada do te mere da ni detektivi koji rade na terenu ne znau ko je naručilac usluge.

Mi razumemo da je angažovanje privatnog detektiva ili detektivske agencije za Vas teška odluka, ali to je jedini pravi način da saznate istinu. Mi vam možemo dati odgovor na pitanje koje vas muči, kako bi posle saznanja i iznosenja naših dokaza bili spokojni.

U nekim slučajevima ispostavilo se da su sumnje klijenata koji su nam se obratili za uslugu provere vernosti patnera bile opravdane, ali u drugim slučajevima dokazali smo ustvari da je partner veran, da nema prevare.

Dakle, trebaju Vam činjenice i dokazi? Prepustite nama i našim profesionalnim detektivima da obavimo istragu brzo i diskretno. Mi Vam dokazujemo da li Vas partner vara ili ne.

 

Obratite nam se sa punim poverenjem !