• Pronalazenje i uklanjanje prislusnih uredjaja
    Pronalazenje i uklanjanje prislusnih uredjaja
  • Pronalazenje i uklanjanje skrivenih kamera i prisluskivaca
    Pronalazenje i uklanjanje skrivenih kamera i prisluskivaca

Pronalaženje i uklanjanje prislušnih uređaja

Detektivska Agencija Seguridad vrši uslugu otkrivanja i uklanjanja skrivenih kamera i prisluškivača „bubica“ u kući, kancelariji ili automobilu.

Ukoliko sumnjate da je Vaš poslovni prostor ili stan “ozvučen” odnosno da se u njemu nalaze skriveni uređaji za tajno snimanje ili slušanje razgovora, detektivska agencija Seguridad nudi Vam diskretan protivprislušni pregled Vašeg prostora.

Raspolažemo posebnom profesionalnom opremom, znanjem i iskustvom neophodnim za otkrivanje prislušnih ređaja.

Pronalaženje i uklanjanje skrivenih kamera i prisluškivača

Detektivska agencija Seguridad nudi detektivske usluge – pronalaženje i uklanjanje špijunskih kamera i špijun bubica postavljenih za tajni nadzor i prisluškivanje stana, kamcelarije ili automobila. Proveravamo i uklanjamo špijunske softvere u mobilnim telefonima i kompjuterima.

Rizici od potencijalnog prisluškivanja su ogromni, ne samo za poslovne subjekte, nego i pojedince. U današnje vreme, uređaji za prisluškivanje su relativno jeftini, dostupni i prodaju se bez ikakve kontrole. Zbog toga vas prilično jednostavno prisluškivati može gotovo svako - poslovni partner, bračni partner, konkurencija, novinari...

VAŽNO:

Ukoliko se odlučite da koristiti usluge Detektivske agencije Seguridad za otkrivanje prislušnih uređaja, prilikom kontaktiranja nas, nemojte razgovor obavljati u prostoriji za koju sumnjate da je ozvučena odnosno preko telefona za koji sumnjate da se “prisluškuje”.

 

Obratite nam se sa punim poverenjem !