Potraga za nestalim licima

Potraga za nestalim licima i pronalaženje nestalih

Slučajevi nestalih osoba spadaju među najteže i najkomplikovanije kako za policijske službenike tako i za detektivske agencije. Za njihovo rešavanje često su neophodne detaljne informacije koje se mogu prikupiti samo iz kruga najbliže rodbine i poznanika, a to zahteva i angažovanje dodatne pomoći.

Zbog svog iskustva i stručnih znanja koja poseduju, privatni detektivi Detektivske agencije Seguridad često učestvuju u istragama u kojima se vrši potraga za nestalim osobama.

Spremni smo da Vam pružimo svu pomoć i u slučajevima iznenadnog nestanka Vama bliske osobe bez obzira da li se radi o bolesnom i dementnom članu porodice, odbeglom maloletniku ili žrtvi otmice. Detektivska agencija Seguridad će odmah početi traganje za nestalom osobom.

Potraga za nestalim licima

Slučajevi nestalih osoba veoma su raznoliki i ne moraju nužno biti uzrokovani nekom kriminalnom radnjom. Može biti reč o bekstvu od kuće, što je najčešći slučaj kada su u pitanju maloletnici, ali može se raditi i o teškom krivičnom delu poput otmice. Neophodno je ispitati uobičajene dnevne navike nestale osobe, mesta na koja zalazi, kao i ljude sa kojima dolazi u kontakt, bilo poslovno ili privatno. Nije nevažno ni da li je osoba imala problema sa zakonom ili je bila uzornog ponašanja. Pomoć porodice i poznanika može biti od presudnog značaja kako bi se ovakvi slučajevi srećno priveli kraju.

 

Obratite nam se sa punim poverenjem !