• Poligraf - poligrafsko testiranje Beograd
    Poligraf - poligrafsko testiranje Beograd

Poligraf - poligrafsko ispitivanje

Detektivska agencija Seguridad pruža usluge poligrafskog testiranja - ispitivanja u Beogradu. Uspešno izlazimo u susret i pomažemo svojim klijentima da dodju do istine  profesionalnošću, brzinom i tačnošću informacija.


Za uspešno poligrafsko testiranje, koje je u 97 % slučajeva verodostojno, od presudne je važnosti stručnost i iskustvo ispitivača/poligrafiste.
Usluge poligrafskog testiranja u nasoj Agenciji poverena je najstručnijem ispitivaču koji ima više od dvadest godina prakse u Kriminalističkoj Upravi Policije MUP Beograd, gde je radio na rešavanju najsloženijih krivičnih slučajeva a broj ispitanika, koji premašuje hiljade ispitanih lica, svrstava ga među najbolje stručnjake ne samo u Srbiji već i u Istočnoj Evropi.

Poligraf

U svom radu detektivska agencija Seguridad koristi model 4000LX kompanije Lafayette, svetskog lidera u ovoj oblasti, verifikovan za službenu upotrebu širom sveta.

Poligraf (polygraph) je instrument koji je konstruisan za istovremeno beleženje više podataka koje nastaju prilikom ispitivanja. Kad subjekat pokuša da prikrije istinu na odredjenim pitanjima, uz pomoć psiholoških testova registruju se fiziološke promene koje nisu pod kontrolom centralnog nervnog sistema u disanju, krvnom pritisku, pulsu, znojenju. 

Primena poligrafa - detektora laži

- Krivične istrage
- Predbračni testovi
- Građanske Parnice
- Interne kradje i prevare
- Sumnje u neverstvo
- Industrijska špijunaža
- Razvodi
- Provera kandidata za zapošljavanje
- Narkomanija i alkoholizam
- Različiti problemi poslovanja
- Maloletnička delikvencija

Vise o samom poligrafu, nacinu rada, poligrafskom ispitivanju i testiranju i poligrafisti nase agencije mozete procitati ovde  specijalizovanoj web stranici posvecenoj poligrafu i poligrafskom testiranju ili klikom na link www.poligrafbeograd.co.rs