• Istraga lica i otkrivanje prevara
    Istraga lica i otkrivanje prevara
  • Potraga za licima koja se kriju i pronalazenje duznika
    Potraga za licima koja se kriju i pronalazenje duznika
  • Istraga pretnji ucena i uznemiravanja
    Istraga pretnji ucena i uznemiravanja

Istraga lica i otkrivanje prevara

Detektivska agencija Seguridad veoma je uspešna u pronalaženju i utvrđivanju adrese prebivališta i boravišta lica za koja ste po bilo kom osnovu zainteresovani da ih pronađete.

Ako želite da pronađete članove porodice, rođake, prijatelje,dužnike, osobe koje se kriju od Vas, koje su vas prevarile, koje vam prete ili ucenjuju Vas ili nekog od Vaše porodice onda Vam svakako možemo pomoći. U ovom delu usluga imamo iza sebe odlične rezultate u traganju za nestalim licima i predmetima.

Potraga za licima koja se kriju

Detektivi detektivske agencije Seguridad su profesionalci sa puno iskustva, i njihovo iskustvo je neprocenjivo kada se radi o otkrivanju i pronalaženju lica koja su izvršila neko kažnjivo delo, manje krivično delo ili prekršaj .

Bilo da se radi o osobama koje se kriju, a koje su Vama prouzrokovale štetu Detektivska agencija Seguridad Vam može pomoći na otkrivanju i pronalažanju, Takodje, ukoliko Vi ili Vaš pravni zastupnik tragate za nekim licem u postupku, na primer svedokom koji se ne odaziva sudskim pozivima, ili osobom koja vas je prevarila na bilo koji način, možemo Vam pomoći u pronalaženju te osobe.

Pronalaženje dužnika

Ukoliko ste bili žrtva prevare Detektivska agencija Seguridad će Vam pomoći u pronalaženju tog lica koje vas je prevarilo, pomoći Vam da prikupite dovoljno dokaza i da podnesete tužbu ili prijavu nadležnim organima.

Naši detektivi će Vam pomoći da pronađete lice koje Vam nije blagovremeno vratilo dug i krije se od Vas. Pružićemo Vam pomoć da stupite u vezu s dužnikom, kao i svu moguću i zakonom dozvoljenu pomoć kako bi povratili privremeno otuđen novac ili neku drugu materijalnu vrednost.

Istraga pretnji, ucena i uznemiravanja

Ukoliko ste Vi ili članovi Vaše porodice izloženi anonimnim pretnjama, uznemirujućim pozivima, ucenama ili na neki drugi način ugroženi i uznemiravani Detektivska Agencija Seguridad će Vam pruđiti punu pomoć kako bi ste rešili problem.

Spremni smo da Vam pomognemo u svim slučajevima kad imate saznanja ili sumnju da su članovi Vaše porodice izloženi agresivnim nastupima pojedinaca, verskih sekti, različitih grupa i organizacija.

Ukoliko ste suočeni sa nekim od gore navedenih problema, obratite nam se i mi ćemo Vam pružiti proverene informacije i ponuditi svu pomoć u cilju razrešavanja problema.

 

Obratite nam se sa punim poverenjem !